fylliga läpparMånga vill ha fylligare läppar, antingen mer permanent eller bara för kvällen. Du kan göra allt från att sminka fram fylligare läppar, testa fillers och fuska fram fylliga läppar genom att stimulera blodcirkulationen. 

Ingen har väl undgått att en av de största skönhetstrenderna just nu är riktigt fylliga läppar. Vill man göra nått som håller längre gäller det att vara på span efter den bästa fillers behandlingen i Stockholm, men det går också att enkelt få fram fylligare läppar utan injektioner.

Perfekt röd mun

En klassiker är såklart att ha röda läppar, men många tror att den röda färgen kan vara förminskande för läpparna. Det handlar egentligen om vana att sminka sig och det gäller att hitta rätt nyans och testa sig fram. I tidningen Elle tipsas det om just detta, och där står det bland annat att det är viktigt att hitta din nyans. Du bör ha koll på din underton, eftersom läppstiftets färg följer hudens undertoner. För intensivt röda läppar ska man välja ett läppstift som har motsatta undertoner till din hud, annars ska man välja ett stift med samma underton. Det finns en uppsjö av snygga kulörer på läppstift, och i Expressen tipsar bloggaren Elin Johansson om att ta på läppenna innan läppstiftet åker på för en fylligare look. 

”Jag väljer en läppenna som har ungefär samma färg som mina läppar, bara för att fylla ut konturen”, säger Elin Johansson.

Peeling och läppträning

Ett effektivt sätt för att på naturlig väg få fram fylligare läppar är att skrubba dem med en tandborste, detta får i gång blodcirkulationen och ger en fylligare färg, skriver Nyheter24 i en artikel. Men det går också att träna fram fylligare läppar. Aktivera läpparna genom att vissla, det kan ge en fyllig form om man gör det ofta.