Vårens hårtrender blickar mycket tillbaka till förra året och trenderna hänger med därifrån. Men i år blir det lite mer naturligt och personligt både när det kommer till frisyrer och färg.

3587499-woman-receiving-haircut

I vår är det naturligt och back to basics som gäller när det kommer till hår, skriver Expressen. Dessutom vill vi framhäva vår personlighet lite mer med frisyren än vad vi har gjort tidigare. Utöver detta är det många trender som faktiskt hänger med till det här året från förra året. Exempelvis är fortfarande ombren i olika former populär och den lite längre boben hänger också kvar. Dessutom var det många som klippte kort förra året och den korta frisyren får man gärna behålla i år enligt toppstylister.

Fyll på med hårförlängning

Men även om det är supermodernt med kort hår och en naturlig look, håller sig trenden med hårförlängning kvar. I och för sig så kommer nog extensions hänga med i alla år, oavsett trender. Det går ju nämligen att anpassa förlängningarna efter trenderna och för den som vill ha tjockare och finare hår, oavsett vilken trend hen vill haka på, är dessa det bästa knepet. Är man sugen på att fylla ut sitt hår lite med snygga och verklighetstrogna hårförlängningar kan man hitta dessa exempelvis på http://charmastockholm.com/. Och har man ett par extensions i håret kan man faktiskt lättare haka på trenden med flätor och hästsvansar av olika slag. Enligt Metro Mode är det nämligen väldigt modernt just nu med uppgraderade och riktigt snygga hästsvansar.

Ombrens olika varianter

Som sagt så hänger även ombren med i år när det kommer till årets trendiga hårfärger. Ombren får i år sällskap av sombren och brombren. Brombre står för brown ombre och nyanserna i den här färgningen går ofta från en väldigt mörk och nästintill svart bottenfärg, till ett brunt mellanparti och ljust bruna toppar. Sombren står istället för soft ombre och är en jämnare och mer naturlig variant av ombren. Kontrasten mellan mörkt och ljust i den här färgningen är inte så skarp och den har fina övergångar mellan nyanserna. Läs mer.