Accessoarer är någonting vi tycker extremt mycket om, med hjälp av några enkla medel kan man förändra en hel outfit bara genom att variera vilka accessoarer man använder och hur man kombinerar dem med varandra! Och det är ju allt mer av det vi dagligen använder oss av som blir accessoarer, förut kanske en väska mest skulle vara praktisk medan den idag kan vara ett riktigt statement, och det har gått så långt att man även kallar dessa små hundar som så många olika kändisar går runt med i sina handväskor för accessoarer. Och mobiltelefonerna ska vi inte ens börja prata om, de om någonting är ju en pryl som vi alltid har med oss som vi verkligen kan variera i all oändlighet efter humör och stil! En av de nyaste mobilerna som har en rejäl personlighet är den nya iPhone 5C, där C står för color på de färgglada telefonerna! Man kan även variera originalfärgen genom att ha en massa snygga skal till sin iPhone som man varierar mellan, och ett av de bästa ställena att hitta billiga mobilskal på är Fyndiq. Här hittar du en massa snygga skal till iPhone 5C: http://fyndiq.se/elektronik/mobiltillbehor/iphone-5c-tillbehor/iphone-5c-skal/.

Och om du ännu inte har någon iPhone 5C så är det riktigt guldläge att fynda en nu, DN skriver nämligen att priserna på telefonen redan har gått ner! Så här skriver de i den här artikeln:

För cirka en månad sedan lanserades en billigare variant av iPhone. Modellen kallas iPhone 5C och har fram tills nu sålts för cirka 635 kronor.
Men de senaste dagarna har flera återförsäljare gått ut med kampanjer som reducerar priset ytterligare. Nu kostar telefonen mellan 290 och 320 kronor för den som tecknar ett abonnemang på två år. Det uppger den amerikanska tv-sajten CNN. 

Så köp dig en iPhone 5C om du inte redan har den, och skaffa sedan en massa balla skal att variera den med! Trendigt och roligt!