Att klä sig skönt när man är gravid är a och o – mer tips om detta finns det mycket att läsa om. Vilka plagg är essentiella att ha i garderoben till exempel?

 

När man är gravid är det inte bara härligt att klä sig bekvämt, det är viktigt att få ha sköna plagg när kroppen är med om en ganska påfrestande men häftig upplevelse. På http://www.sobea.se/ finns massor av sköna, ekologiska kläder som passar extra väl till gravida men även för andra tillfällen när man vill klä sig mjukt och bekvämt.

 

Bra kläder för gravida

 

Vilka är de plagg som alla gravida egentligen borde mysa i? På Modette går det att se en lista på riktigt sköna kläder som lämpar sig extra bra när graviditeten är i full gång. Några av plaggen som nämns i listan är bland andra:

 

  • Hängselbyxan – bekväm, håller magen på plats samtidigt som byxorna varken åker ned eller tröjan upp. Perfekt helt enkelt.
  • Stickad tröja – en oversize tröja i mjuk merinoull kan gott alla mysa ner sig i under vintern. Men kanske är det allra skönast när magen är stor. Kombinera gärna med stora örhängen för att se lite trendig ut.
  • En kavaj i oversize – detta är en stilig och bekväm variant av att ha en kofta. En lång kavaj som är oversize går sedan perfekt att styla med en stor gravidmage.
  • En kimonoklänning – denna typ av klänning går omlott kring magen, det gör att den kan anpassas till magens varierande storlek och blir aldrig för tajt om du köper en i stor storlek.
  • Platta skor – detta är både viktigt och skönt för fötterna som sväller under graviditeten. Slipp tänka på skavsår och njut av sommarens promenader i stället.

 

Klänningar som framhäver en vacker gravidmage

 

Sedan finns det de som syr upp fantastiska galaklänningar under sin graviditet. En sådan tjej är ingen mindre än prinsessan Sofia som gärna visar upp sin fina mage i officiella sammanhang genom att låta sy upp klädnader som verkligen klär och framhäver det vackra i att vara gravid. Massor av bilder på hennes två graviditeter och kläderna hon burit under de tillfällena går det att se mer av i denna artikel som du hittar i magasinet Svensk Dam.

 

Hur Chrissy Teigan stylar sin gravidmage på galor går det att se här.