En evig fråga gällande mode är om det är linser eller ett par glasögon som man ska skall bäras för att man ska vara moderiktig. Linser ser likadana ut och har fördelen att man slipper byta upp sig ständigt. Med glasögon så är det olika trender som man bör följa för att det ska vara mode.

När det kommer ett antal personer med glasögon utan styrka så vet man att det är en trend som börjar bli populär. Just nu är det hipsterstilen som härskar över trenderna och det är just de runda och lite gubbiga glasögonbågarna som styr över modet. Men det finns också en lite mer ”damig” stil med pärlor, leopard och rosa detaljer som skriker 50-tal. För männen är det retrobågar som gäller fortfarande, dock lite med diskreta än de kvinnliga. För tjejerna är det som sagt 50-talsfärger och även ”kattögon” till bågar som är på tapeten just nu.

Äger man linser så är det inga större bekymmer då det bara är att skifta mellan linser och glasögon direkt det är hett med glasögon igen, har du inga linser så beställer du enkelt hos Lensstore.no. Glöm inte att hitta din egen stil i det hela, är du inte den som passar i ”kattögon” så kan du låta bli och satsa på en annan båge som faktiskt passar ditt ansikte. Tänk på att ett runt ansikte oftast blir rundare av runda glasögonbågar och liknande. Om man känner sig osäker så kan man alltid gå in hos en optiker och fråga vad som passar för ditt ansikte.