Vem vill inte vara snygg på jobbet? Länge har ”kontorsstilen” dominerat och skapat en trygghet hos de flesta ”kontorsnissar” och ”nissor”. Men, vill man vara snygg på jobbet handlar det nu om att våga lite mer och att, som kvinna, se till sina former. Och som man, att inte bara slänga på sig den där svarta kavajen. Enligt Camilla Thulin ska vi våga behålla håret och sätta upp det i en knut, och vi ska våga använda vårt rödaste läppstift. När det kommer till männen så gäller det att slänga ut de gamla och ta in lite nytt.

”För dem som inte har jättemycket pengar på fickan, vilket gäller de flesta, så kan jag verkligen rekommendera att handla i secondhandaffärerna där folk med pengar lämnar in det man har tröttnat på. Istället för att köpa en H&M-kavaj för 795 kronor är det bättre att köpa en begagnad Armani med god passform för samma pris.”

Arbetskläder

Det är ett delat läger gällande arbetskläder. Vissa anser att det ökar den professionella graden, medan andra känner att ens personlighet försvinner. Snygg på jobbet vill vi alla vara, och jobbar man inte detaljhandeln på ett stort företag kan det ibland vara svårt att förstå varför alla ska gå runt i likadana tröjor med tryck på. När det kommer till vården är det en annan femma. Här handlar det om att visa ett gott och förtroendeingivande intryck. Men, det behöver inte bara vara vita rockar för hela slanten, och det är något som Vårdväskan.se visar genom att ha tagit fram produkter som lyser upp och sätter färg på vården och på kläderna. Perfekt att använda sig av på barnavdelningar eller under sin studietid. Här finns allt från färgglada namnskyltar till stetoskop i rosa eller med ett härligt överdrag som får tankarna att vandra från rädsla till lycka.