Vintern kom i vanlig ordning i år också, och snön med den. Dessutom verkar det inte riktigt ge med sig utan varje morgon möts man av ett vitt täcke på marken då man tittar ut genom fönstret. För den modeintresserade är det inte alltid lätt att få ihop vädret med sin klädstil i allt från jacka till skor, men bara för att man klär sig varmt behöver man inte kompromissa. Ett tips är att köpa stövlar online eftersom det är den bästa typen av skon för vintern, och på internet finns allt man kan tänka sig. En stövel är inte bara varm utan också väldigt snygg, om man väljer en sådan, och passar till exempelvis dessa outfits:

  • Ett par svarta tighta jeans och en fin, mysig stickad tröja i valfri färg, tillsammans med ett par högklackade stövletter från till exempel Jeffrey Campbell är alltid en hit. Kanske vågar man inte på sig de allra högsta klackarna i snökaos, men under de flesta dagarna under vinterhalvåret fungerar det helt klart.
  • Ullstrumpbyxor tillsammans med en långärmad klänning och en kofta över det tillsammans med ett par högskaftade, fodrade stövlar i klassisk stil. I och med att stövlarna går upp om benen blir det inte så kallt med klänning om vintern som många kan tro.
  • Ett par kängor tuffar till alla outfits och passar till det mesta faktiskt. Till ett par gråa stentvättade jeans och en enfärgad tröja blir det en riktig favorit när det gäller outfits på vintern. Dessutom är ett par kängor väldigt värmande för fötterna och nu finns det massor av coola, Dr. Martens är väldigt populärt just nu.

Med fantasi kan vintern bli favoritårstiden när man ska klä sig.