Det är verkligen fantastiskt med  hösten. Den friska och härliga rösten som är så enkel att andas in, de vackra löven som sprider sig över vår stad och mörkret som gör det tillåttet att tända upp hela sin bostad med mysiga värmeljus. Ja, visst är det härligt? Och då har vi inte ens pratat om det absolut bästa med hösten: nämligen det underbara HÖSTMODET!

Det är mågna som är överens om att  höstmodet helt klart är det snyggaste, och främst är det väl för att man verkligen kan leka med accessoarer – och att man får chansen att köpa en helt ny och fräsch höstjackia. För det är skillnad på mode om man ser till årstiderna, och visst kanske det är otrevligt mot sommar, vår och vinter men det är ju ändå sant. På sommaren är det för  varmt för att leka med kläderna, shorts och t-shirt får det bli. Och kanske ett litet hårspänne för att snygga till det. På vintern handlar det om överlevnad. För de där tjocka dunjackorna må komma i snygga alternativ, men alla hade säkerligen bytt ut dessa mot en s nygg kappa istället. Men vem vill frysa? Våren? Äh, den kommer och försvinner så fort att man knappt hinner reagera.

Så, nu är hösten här. Den är verkligen varmt välkommen. Har du bestämt vad du ska ha för jacka än? Klassiskt är vad som står högst på listan 2013, och om du inte har en höstjacka från Barbour är det helt klart dags att införskaffa en. Nobo Design har varumärket Barbour, och du kommer garanterat hitta supermånga snygga saker att klicka hem. 

Mer roliga modenyheter hittar du här.